Thailand

Departure: 1/4-19

Dagen startede nemt ud, første fly var først kl.16 fra Aalborg mod Kbh. Jeg havde aftalt med mine forældre mm. at vi skulle mødes og på FLØS inden afgang, og ha en gourmet-hotdog. Det kan varmt anbefales, især den der hedder “den aromatiske” og den der hedder noget med “fish and Chips” var et hit hos os.
Lyder det spændende og appetitvækkende, så ta og tjek deres facebook side ud, ved og klikke her. mmmm…

De gamle ville gerne med i lufthavnen, så de kunne vinke farvel gennem ruden. Den yngste søster og en kammerat slog sig til flokken da jeg var kommet i flyveren. Da flyet kørte mod landingsbanen stod de alle klar til og hoppe og vinke som en flok tosser! Haha hvor var det sjovt og dejligt. Jeg kunne slet ik lade være med at grine, og selv som jeg skriver det her, får jeg stadig et smil på læben. Jeg ku ik ha bedt om mer, det var så perfekt en afsked som man ku tænke sig.
Efter en tur der føltes som 10 minutter i luften, landede vi i København. Jeg havde 3 timers mellemlanding og lavede derfor en lufthavnstradition, som er: Rødvin. Hver gang man ska mellemlande. Mindst.
Viderer fra Kbh til Finland, en tur der ikke tager mere end 1,5 time. Da jeg landede i Finland, fik jeg naturligvis os et lille glas rød til ventetiden på 2,5 time ca.
– Det er i øvrigt ik en dårlig plan, det med lige og få en bette skid på, så går det hele bare det hurtigere! Maden på den lange flyvning var ik noget og råbe hurra for men er det nogensinde det?! Tværdigmod var der en lille pude og et tæppe til og snuggle med, når man sku forsøge og sove siddende på den 10 timer lange tur fra Finland til Bangkok …
Da jeg landede i Bangkok ramte humiditeten mig som en stor fed mur. Der er sååå varmt!! Først Immigration, så bagagen, som heldigvis var endt samme sted (er det ik altid ens store frygt og miste bagagen eller er det bare mig?!)
Da jeg havde fået min backpack, gik jeg direkte hen og købte et taletidskort og ringede hjem til min MOOOOAR! Hun ku ik undgå at fælle en lille tåre da jeg sku afsted, så hun skulle selvfølgelig lige vide jeg os var kommet godt frem!

På vej videre ind til Bangkok centrum mødte jeg en cool ung fyr der også viste sig at rejste alene. Vi hjalp hinanden med en togbillet og så troede jeg egentlig det var det. Vi ender så tilfældigvis med og stå lige ved siden af hinanden i det skytrain vi skulle med, og fandt ud af, at vi også skulle nogenlunde samme sted hen. Så vi splejsede naturligvis en taxa og endte med og få aftensmad sammen, efter vi havde tjekket ind. Hotellet havde opgraderet mit værelse til et dobbelt room så jeg rigtigt ku fylde i sengen! Alt i alt en go første dag/afrejse. Glæder mig til og se hvad de næste par dage i Bangkok har at byde på, og så har jeg et fly videre til koh Samui på søndag. Det bliver nu skønt og komme ned, hvor der er helt roligt og knap så meget ballade og trafik, som der er her i Bangkok.

DAY 1: Bangkok

Dagen startede med en kæmpe regnbyge. jeg elsker bare regn om sommeren, når der er varmt og man ka sidde og kigge ud, det er der en dejlig slags ro over, synes jeg. Det da lidt hyggeligt og sidde og kigge på inde fra værelset om ik andet 😉
Efter regnbyen havde lagt sig fik jeg morgenmad i deres cafe, og den var til gengæld helt kanon! Der var lidt til alle og så os lidt ekstra. Ingen klager herfra. Derefter gik jeg en tur og blev “fanget” af en tuktuk chauffør. Selvom jeg hjemmefra havde youtubet, og læst på diverse travelblogs, ville jeg da lige gi det en chance. Først ville turen koste 20 bath hvilket er 4,5 krone. Det var jo ik meget .. MEN. Så ville han til og ha jeg skulle med en bådtur ud i kanalen og se et tempel osv, det ville så koste 10,500 bath. Det svarer ca 2100kr, så det blev et nej tak. Så ville han ha mig med til et turistcenter, for og få et stempel, der gør at regeringen støtter dem med benzin, når de bakker de lokale forretninger op. Det måtte han da godt tænkte jeg, jeg ska ik bruge hjælp til noget som helst, men whatever så fik han da benzinen. Afsted det gik, og i meget høj fart. Første stop var et lille tempel “The Praying Temple” kalder de det vist, hvor jeg satte nogle røgelsespinde og hængte en blomsterbuket, til 20kr. Vi kørte videre til turistinformationen, og efter og ha brugt 5 minutter på og forklare at jeg altså ik havde brug for hjælp, gik jeg ud for og køre videre. Men næææh nej, han havde fået sit benzin så han var sgu kørt. Så der stod jeg så, somewhere in Bangkok. Jeg fik så fat i en ny tuktuk, hvor chaufføren var både høflig og ærlig. Han kunne så fortælle præcis hvad det gik ud på. Som jeg også havde læst mig til, får de en slags provision hvis man køber noget hos et af de steder de er partnere med. Derudover får de også 2 liter benzin for hvert stop. Så jeg sagde til ham at nu sku jeg ik ud og se mer (spoiled moment, af og være blevet efterladt af den første) så jeg ville gerne bare hjem til hotellet. MEN, fordi han var så ærlig omkring hvordan tingene hang sammen ville jeg da gerne hjælpe så han ku få benzinen om ik andet. Så på vejen hjem var vi forbi hos en skrædder, en kæmpe smykkeforretning, en suviniershop og sidst men ikke mindst, the fake shop. Her solgte de tasker, ure mm, alt sammen fra de populære mærker RaiBan, Adidos, Burbary og whats not .. Hahaha

Da jeg kom tilbage skiftede jeg hurtigt til en bikini og gik op til den rooftop pool de har her på stedet. Der lå jeg så et par timer eller 3, og blev stegt med en go faktor 30. Man ka næsten se min bikinistrop.. Men os kun næsten, det kræver nok lidt mere tid. Jeg ku måske godt ha være blevet længere, men da der kom en dude og begyndte og svømme butterfly så det plaskede og sprøjtede alle steder hen, tænkte jeg, det nok var mit que. Så jeg gik ned i bad, og så gik jeg en tur ned i byen for at finde noget at spise. Jeg fik en pind med kyllingehjerter, (indmad er altså undervurderet mad!) og en kyllingesalat. Købte lidt frugt med hjem og lige nu sidder jeg bare på værelset og får en smøg – FOR JA! Det må man nemlig godt på værelserne, hernede. Jeg ka dog ik li og bo på sådan et værelse der er indelukket med røg så jeg ryger ud af vinduet. Jeg skulle lige ha haft en kold cola, men hold kæft hvor smager det bar IK som i Danmark. Det en feeesen feesen cola, som er alt alt for sukkersød, næsten udrikkelig. Så i ka nok forestille jer en struggle for en cola-holiker. Jeg har prøvet alternativer til ingen verdens nytte, og må vist bare erkende at vand er sagen. Så slut med cola …. Til jeg kommer hjem igen haha ;o)

Håber i nyder foråret hjemme i Danmark – fuglene er begyndt at synge, og det første tegn på bedre vejr i sigte.

Ha det så skønt!
– Jose!

OBS: Hotellets internet er useless, så jeg bliver nød til og vente med og uploade billeder og alt muligt andet, her på siden, til jeg finder et sted der har bedre wifi 🙁 men en lille opdatering ska i ikke snydes for – dog fungere det fint over telefonen, så følg evt med via instagram: Josefine_creativeink el. Creativeink.dk

En tanke om “Thailand

  1. Pingback: Thailand 2023 -

Skriv et svar