Website up and running!

WEBSITE UP AND RUNNING!

Endelig kan jeg præsentere den nye hjemmeside! Jeg håber i kan li det nye design :o) 

På siden ‘The Creative Life’ kan i nu finde inspiration i galleriet, både af mit tidligere arbejde, men også til din indretning.
Endnu en ny serie er på vej, vil du ha et smugkig? Så tjek min insta profil @creativeink.dk
Som lovet, en af de nye funktioner jeg har glædet mig til at præsentere, nemlig denne blog-del. I har været så søde og forstående, overfor valget om at trække stikket for og rejse. Mange af jer, har i den forbindelse efterspurgt, om jeg ikke kunne lave noget så man kunne følge lidt med. Samtidig har min familie og venner også rykket lidt i mig, så. For jer der har lyst, kan i her læse en lidt mere detaljeret beskrivelse af mit kommende eventyr. Min kreative rejse til Asien som solo backpacker!

BANGKOK

Der er nu under en uge til at jeg rejser. Eventyret starter i Bangkok, Thailand.
Jeg arbejder lige indtil 2 dage før afrejse, for at nå så mange af jer som overhovedet muligt, så det er ikke rigtigt gået op for mig endnu. Det med at jeg snart ikke skal arbejde det sted,  jeg har haft min hverdag de sidste mange år er super underligt. Især fordi jeg går fra at min karriere og mit arbejde, fylder 90% af min vågne tid, til at den pludselig stopper. Jeg glæder mig enormt meget til at mærke de følelser der kommer når det hele pludselig er for real, og åbne mit sind og mit hjerte for nye oplevelser og indtryk. Jer der kender mig, eller er tidligere kunder, ved selvfølgelig at en af de ting jeg glæder mig allermest til, er maden! #foodheaven #streetfood #allkindsoffood!

Jeg har erhvervet mig et go pro, og taget mit Nikon Kamera med på turen, så mon ikke også der kommer et par videoer både af oplevelserne, maden, naturen osv, de bliver smidt op her, så har du lyst kan du subcribe så du altid up to date ;o)
Ha en skøn dag, og tak til jer der har lyst til og læse med.

-Josefine

6 tanker om “Website up and running!

 1. Lone siger:

  Glæder mig til at følge dig på turen. Rigtig god tur, jeg håber du får rygsækken fyldt med oplevelser og inspiration. Knus Lone

 2. Nanna pedersen siger:

  Jeg elsker dig, Josefine! Kom så hjem til mig altsåååå! Kys fra din stolte veninde 😘 Du fortjener hele oplevelsen, gør du.

 3. Darrel siger:

  I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or
  did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and
  would like to know where u got this from. many thanks

 4. 오피 siger:

  Hi there! This post could not be written any better!
  Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this.
  I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read.
  Many thanks for sharing!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *