KARRIERE

Jeg har været tattoovør siden 2013, hvor jeg startede som elev i Empire Tattoo,
i hjørring (Butikken eksistere ikke længere)
Min elevtid i shoppen var planlagt ud fra bopæl og HF/fritidsjob i Aalborg, hvilket gjorde at det ikke var hver dag, men efter ca.2 år opstod muligheden for en plads som fast, udlært tatovør, i Aalborg i stedet.

Jeg startede i 2015 i Royal ink Aalborg, og i 2016 deltog jeg for første gang i Nordic Ink i Frederikshavn. Her prøvede jeg lykken og stillede op i kategorien Best Feminine, hvor jeg fik tildelt en 2. plads.

I Maj 2018 startede jeg op som selvstændig under samme tag. I den forbindelse opstod denne webshop og jeg udgav den første serie af posters. I 2019 opsagde jeg lejemål hos Royal ink Aalborg og er senere blevet en del af Iron & Ink kæde, i deres nyopstartede afdeling i Aarhus centrum.

STIL/PRÆFERENCER:

Genre: Blackwork, geometric, finelines, dotwork, flora, mandalas/Ornamental, med et strejf af neotraditional.
For og se mere af mine tidligere værker, besøg mit mini-Galleri / portfolio her!

HVEM ER JEG SÅ?

Jeg er en kreativ ildsjæl, som siden jeg var barn, har elsket alt der var af den verden.
Unikke, spændende, og nogle gange helt old gamle bøger, er især en passion.
Jeg er især besat af dem man kan skrive og tegne i; notebooks, dagbøger, tegnehæfter mm. Jeg er ik meget for at indrømme at jeg nok lidt samler på dem, og har specielle og unikke bøger fra rundt omkring i verden. De fleste er håndlavede, og af genbrugspapir, indbundet i læder, og med snor omkring. Andre er simple men specielle. Jeg har samlet/fået smukke bøger fra både Spanien, Norge, Italien, Australien, Thailand, og Polen.

For mig repræsentere et blankt stykke papir, de utallige muligheder der er, for at skabe – hvadsomhelst. 
I kunstens verden, er et blankt stykke papir grænseløst. 
Jeg har for nylig genoptaget maling. Da jeg var yngre lavede jeg både malerier i Acryl og Oliemaling. Da jeg blev ældre, blev det som bestillinger af venner og bekendte. Jeg har også altid elsket at skitse og tegne, og undervisningsmaterialet blev altid flittigt pyntet, under uddannelser igennem årene. 

A CHALLENGE IS BORN

Først senere i mit liv, kom udfordringen jeg bare måtte ta op! Udfordringen i at lære at bringe kunsten i live på kroppen. Med min kunstneriske trang, følte jeg det var et nyt bjerg jeg skulle bestige, en ny ting jeg kunne gå i dybden med, og lære af. Så da muligheden bød sig, bed jeg på. 

Jeg elsker og skabe, og kreere, og har helt en umættelig trang til det, så det er faldet mig meget naturligt, at jeg er endt på denne “hylde” i livet.
Jeg trives godt, når jeg gir mig selv 100 % til det jeg foretager mig.
Jeg kan mærke at lige så meget energi man ligger i noget i livet, lige så meget overskud har man i den anden ende, som minimum. 

IDENTITY

Det er svært ikke at lade ens job, blive ens identitet når man er kunstner, og lever af jeres støtte. Jeg sætter af selv samme grund, altid mine kunders ønsker og behov først. Jeg vil altid gøre mit ypperste for at imødekomme jeres ideer. Når det så er sagt, er jeg kommet til et sted, i min karriere, hvor jeg føler at det er okay, at henvise til andre, hvis ikke ønsket falder indenfor de genrer/stilarter jeg arbejder indenfor. Det er resultatet i enden, og jeres ønsker som kunder, er vigtigst for mig. Jeg går efter at du får det bedst mulige resultat, og vejleder derfor altid ærligt, skulle projektet ikke være noget jeg er komfortabel med at lave.

Jeg fortæller og guider en masse, når du besøger mig – det er vigtigt for mig at man føler sig ordentligt vejledt fra start til slut, og får alle mine gode råd og erfaringer med sig. Det selvfølgelig også en af fordelene ved at vælge en erfaren artist, der arbejder under de rigtige forhold, i et professionelt studie. 

Hele oplevelsen af at få en permanent tattoo, er yderst vigtig for mig. Jeg håber min kreative baggrund, giver dig lysten til at ligge din tillid i mine hænder en dag.

De varmeste hilsner, 

Josefine.

Creative on Youtube?!

Jeg har lavet en youtube kanal, ja – den kommer til at indeholde alle mine kreative inslag, og hva jeg ellers ka finde på at filme .. Excited? Well me too! Læs mere ..

Klik her!