TO MULIGHEDER FOR BOOKING

Mulighed #1 : projekt klar på dagen

(Oftest anvendt – anbefales til dig der ved præcis hvad du ønsker, eller er åben for kunstnerisk fortolkning)

Du starter med at kontakte mig med din ide, billeder, størrelse, placering mm. Ud fra en beskrivelse/forklaring fra dig, laver jeg et eller flere motiv(er) klar ud fra det aftalte. På dagen er der altid mulighed for små ændringer af motivet, størrelse osv. Det er vigtigt du har den rette mavefornemmelse! Sker det, at du vi ikke kommer til en enighed, flyttes aftalen til en anden dag eller aflyses. Aflyses aftalen, mister du dog dit depositum. Vær derfor meget grundig i din beskrivelse eller dine ønsker, når du beskriver din ide.

Mulighed #2 : BeSTILLING AF DESIGN FØR ENS TID

(Anbefales til dig, der enten skal ha sin første tatovering, eller gerne vil tilkøbe et design før din tid)

Du starter ud, ligesom ved mulighed nr.1, med at kontakte mig med din ide. Ud fra din beskrivelse sender jeg en skitse, som vi arbejder ud fra. 
Der sættes en pris, og en deadline for første udkast, og projektet endes derefter over mail, og designet er dit til fri afbenyttelse. Rettelser mm er naturligvis en del af prisen.

Læs mere om Designs - klik her!

 

AFTERCARE PRODUKTER

Der bruges undervejs produkter fra Sorry Mom, som sigter efter intet mindre end perfektion, når det kommer til aftercare, både for tattoovøren og tattooelskeren.

Læs mere om deres produkter, klik her!

Hvad er mindsteprisen?

Flere små motiver på én gang, giver en bedre pris.

Mindsteprisen ligger normalt på omkring 700kr, med mindre andre kampagner eller tilbud er gældende.

OBS: man kan tit være heldig og få et kombineret tilbud, samler man flere små-motiver, eller booker man en heldagssession. Her får man ofte mere ud af både tid og økonomi.

Hvad er depositum/Reservationsgebeyr?

Sikre at din booking er gældende!

Der betales mindsteprisen på 700kr i depositum/reservationsgebyr, ved små eller mellemstørrelse motiver, og 1500 ved større projekter/heldagssessioner. Beløbet dækker spildt arbejdstid, løn, mm.

Depositum er ikke refunderbart, og går tabt ved aflysning af tid. Dette gælder også, hvis du mindre end 7 hverdage før din tid ønsker at rykke den til en anden dato, eller ændre mening i motiv.

Kan man afbetale sin tattoo?

10 måneders afbetaling, uden rente!

Da jeg nu er en del af kæden Iron & Ink, tilbyder de i samarbejde med EXPRESSBANK, en finanseringsløsning, til dit kommende tattoo projekt! Afdrag på 10 måneder, istedet for og betale det hele på én gang, helt rentefrit og uden omkosninger! Læs mere, klik her.

Laver du farvetattoos?

Blackwork artist

Som udgangspunkt arbejder jeg desværre ikke i farve. Læs mere om mine stilarter og præferencer, ved at klikke her.

Send mig gerne din ide, så kan vi altid tale om en løsning uden farve, hvis det kunne ha interesse. Jeg arbejder side om side med andre fantastiske artister, og har flere jeg kan anbefale til farve, hvis det er dit ønske. Jeg kan stå inde for alle jeg anbefaler og deres arbejde, og har intet imod spørgsmål af den art.
Det betyder meget og finde den perfekte kunstner, til den stilart man ønsker, derfor står jeg til rådighed, og vejledning.

Må man ha gæster med ind til sin tid?

For din sikkerhed og dit resultat.

Og det er omgivelserne for og udforme den også.
Pr.1. januar 2020, er der gennem sikkerhedsstyrelsen lavet en ny lovgivning indenfor tattoo Erhvervet, der påvirker netop dette.

Det betyder nemlig at vi blandt mange nye tiltag, skal undgå for meget trafik i selve studiet for og holde det så renligt så muligt. Foruden lovgivningen, sidder vi side om side med mange artister i studiet. Det er vigtigt at alle artister er komfortable og kan koncentrere sig, uden uro. Derfor ser vi helst at familie/kæreste/venner, børn mm. Nyder sig en sodavand eller en kop kaffe i loungen imens vi ordner selve tattoo-projektet. På den måde undgår vi at vi bliver for mange mennesker, uheld, forstyrrelser og får de mest optimale forhold under sessionen.

Hvad koster en heldagssession?

Få mest muligt ud af din tid, og din økonomi.

En heldagssession ligger typisk på 6 eller 8 timer og kan ligge på alt fra 5-7000kr, alt efter hvad der skal laves. Sessionerne kan i enkelte tilfælde også ligge lavere, hvis der er tale om et tilbud/afbud eller individuelle aftaler med artist.
Skal der nu laves et helt ben/arm, kan man tale om en samlet pris, eller aftale finansiering over 10 mdr.

Tatovere du i weekender?

Book din aftale i god tid!

Det er muligt og booke en tid en lørdag, dog er søndag en hellig fridag.
Weekend tillæg ligger på 500kr.

Vi får som tatovør, ikke en anderledes løn, når vi arbejder over eller i weekender. Lørdage er populære, og få. Ikke kun hos kunder, men også hos familie og venner, som gerne vil ses, holder fødselsdage eller andre ting, når de selv har fri.
Jeg er derfor ofte booket op til 3-5 mrd frem, så vær i god tid med din booking skulle du ønske en bestemt weekend.
Weekend tillæg gælder bookinger lavet efter d.1.1.2020

Allergi information

Værd at vide..

Man kan desværre ikke teste inden, om man skulle være disponibel, da blæk skal deponeres i huden før man kan se en reaktion (og er permanent).

Undersøgelser viser at mange tatoveringsfarver kan indeholde fx. nikkel, krom og kobolt. Derfor lavede Miljøsturelsen i 2011 og 12, en undersøgelse af stoffer i tatoveringsfarver, og der kom herefter et forbud mod brug af 13 stoffer, der alle kunne være kræftfremkaldende.

I Astma-Allergi Danmark råder de alle, der ønsker en tatovering, til at genoverveje en tatovering hvis du i forvejen allergi over for fx krom, nikkel eller kobolt, eller har børneeksem/psoriasis. 

Oplever du gener, bør du først og fremmest kontakte din artist.
Du bør kun kontakte lægen hvis:

  • Du får tiltagende rødme, hævelse og ømhed i huden, som tegn på infektion.
  • Hvis tatoveringen fortsætter med at væske.
  • Hvis du oplever gul materie og tykke skorper.
  • Hvis hævelsen i tatoveringen ikke falder inden for ca. en uge.

Husk altid at informer studiet/artisten om eventuelle allergier, for latex mv, så vil vi naturligvis undersøge alternativer.

 

ADRESSE

Vesterbro torv 1, 3 – 2.sal
8000 Aarhus

RUTEVEJLEDNING