HVORDAN BOOKER JEG TID?

Første skridt..

Er at tage kontakt til mig med din ide. Det kan du gøre via studiet, på instagram, facebook eller via e-mail.
Her er det vigtigt at du inkludere:

  • Grundig beskrivelse af ønske(r) og detaljer.
  • En ca. størrelse (i cm).
  • Placering(er).
  • Referencebilleder.

Ud fra din beskrivelse/forklaring, laver jeg et eller flere motiv(er) som er klar på dagen. Her har du altid mulighed for at komme med inputs, og lave små ændringer af detaljerne osv.
Størrelse er noget som typisk fastsættes på dagen med det færdige motiv foran os. Ikke alle kroppe er ens, derfor er det vigtigt for mig at vi tilpasser det på dagen, så det passer til netop din krop.

Den rette mavefornemmelse

For mig er vigtigt du har den rette mavefornemmelse!
Det er altid okay at man er ærlig omkring det, det er trods alt permanent. Sker det, at du ikke føler den, flyttes aftalen til en anden dag eller aflyses. Husk derfor at være meget grundig i din beskrivelse eller dine ønsker, når du beskriver din ide.

Hvem er jeg, og hvilken stil laver jeg?

Er du usikker på om jeg laver tatoveringer i den stilart du ønsker? Eller er du interesseret i at læse mere om mig og min baggrund, så klik her!

Ønsker du og se et udpluk af mit arbejde er der flere muligheder

Se galleri, klik her!

Instagram, klik her!

Facebok, klik her!

 

 

AFTERCARE PRODUKTER

Der bruges undervejs produkter fra Sorry Mom, som sigter efter intet mindre end perfektion, når det kommer til aftercare, både for tattoovøren og tattooelskeren.

Læs mere om deres produkter, klik her!

Hvad er mindsteprisen?

Flere små motiver på én gang, giver en bedre pris.

Mindsteprisen kan variere fra artist til artist men ligger på omkring 1000kr med mindre andre kampagner eller tilbud er gældende.

OBS: man kan tit være heldig og få et kombineret tilbud, samler man flere små-motiver, eller booker man en heldagssession. Her får man ofte mere ud af både tid og økonomi.

 

Hvad er depositum/Reservationsgebeyr?

Sikre at din booking er gældende!

Der betales et depositum på  700-2000kr i depositum/reservationsgebyr. Der er altid omkostninger og tidsforbrug forbundet med en tatovering og derfor har vi en mindstepris, som dækker spildt arbejdstid, løn, mm. Dette kan dog variere fra artist til artist, og er typisk alt efter hvor stort motivet er, eller om det en dagssession.

Depositum er som hovedregel ikke refunderbart, og går tabt ved aflysning af tid indenfor 7 hverdage af den aftalte booking.

 

Hvad koster en tatovering?

Projektpriser & Dagssessions

Prisen bliver fastlagt på grundlag af dit design, og ikke hvor mange timer det tager. Det kan være svært at give en pris på en tatovering, hvis jeg ikke kender de afgørende faktorer. Størrelse og detalje-grad på designet er afgørende. En stor tatovering med mange detaljer er ensbetydende med en højere pris. Sørg derfor, så vidt muligt, at inkludere ca. størrelse, placering, og stilart i din henvendelse. Det absolut bedste er hvis du vedhæfter reference-billeder eller illustrationer.
Husk det er helt OK at takke nej til en tatovering, hvis du synes det er for dyrt.
Det koster ikke noget at spørge.

Kan man få lavet et unikt design?

Hellere end gerne!

Jeg elsker at lave custom-made designs! Det er det vi som kunstnere lever og ånder for. Jeg tager selvfølgelig imod alt den inspiration du har fået, således vi har de bedste betingelser for at forstå dine ønsker. Det er vigtigt du har en ide om hvad du ønsker. Du skal som minimum vide hvilket motiv eller tema du ønsker. Altså om det skal være en fugl, tiger eller en fiskestang – græsk mytoligi, orientalsk eller måske et western tema? Det er naturligvis muligt og booke en konsultation kvit og frit og helt uforpligtende hvor vi sammen kan snakke om projektet.
Designs sendes ikke forud din tid, og kan desværre ikke købes ved siden af, grundet travlhed/efterspørgsel.

 

Hvad koster en heldagssession?

Få mest muligt ud af din tid, og din økonomi.

Til store designs har jeg afsat en hel dag, kun til dig, altså det vi kalder en dags-session. Typisk fra kl. 9-16, Inklusiv pauser og forberedelse. Nogle gange tager det en længere tid, hvilket vi ikke opkræver yderligere penge for. Nogle gange tager det kortere tid, hvilket selvfølgelig heller ikke betyder at du efterfølgende har én time til gode, eller skal have penge retur.

En dagsession kan ligge på alt fra 6-8000kr, alt efter hvad der skal laves. Sessionerne kan i enkelte tilfælde også ligge lavere, hvis der er tale om et tilbud/afbud eller individuelle aftaler med artist. Skal der nu laves et helt ben/arm, kan man eksempelvis tale om en samlet pris, eller aftale finansiering over 10 mdr.

Hvor lang tid tager det?

Vær’ tålmodig – Vi sætter ikke tid på kunst.

Vi er alle individer og arbejder forskelligt. Derfor er det varierende hvor lang tid et design kan tage. Det er svært og planlægge tatoveringer.
Huden kan være svær at arbejde på, folk kan blive dårlige, ændre meninger angående motiv, placering og design. Derfor kan der opstå situationer hvor du må vente længere tid end forventet.

Hvad skal jeg medbringe til min session?

Før din tid..

Sørg for at få en god nattesøvn og spis en god morgenmad inden din tid. Det er udmattende for kroppen at få en ny tatovering. Medbring gerne slik, sodavand og evt en madpakke. Vi har et køleskab du gerne må låne. En god idé er at tage oplader og headset med til din telefon/tablet. Vi sørger for god hygiejne og det må du også gerne. Tag et brusebad forinden og kom i rent tøj. Løst og praktisk tøj er optimalt over en ny tatovering. Tag fx. shorts med hvis du skal tatoveres på benet eller kjoler/trøjer der kan let kan åbnes/skubbes til siden. Husk at medbringe originale referencebilleder, såfremt dette er aktuelt for din tid.

Må man ha gæster med ind til sin tid?

For din sikkerhed og dit resultat.

Pr.1. januar 2020, er der gennem sikkerhedsstyrelsen lavet en ny lovgivning indenfor tattoo Erhvervet, der påvirker netop dette.

Det betyder nemlig at vi blandt mange nye tiltag, skal undgå for meget trafik i selve studiet for og holde det så renligt så muligt. Foruden lovgivningen, sidder vi side om side med mange artister i studiet. Det er vigtigt at alle artister er komfortable og kan koncentrere sig, uden uro. Derfor ser vi helst at familie/kæreste/venner, børn mm. Nyder sig en sodavand eller en kop kaffe i loungen imens vi ordner selve tattoo-projektet. På den måde undgår vi at vi bliver for mange mennesker, uheld, forstyrrelser og får de mest optimale forhold under sessionen.

Må jeg få en tatovering hvis jeg er under 18 år?

Desværre ikke!

I Danmark må man ikke tatovere børn og unge under 18år, det er derfor ikke muligt, heller ikke med dine forældres underskrift.

Laver du farvetattoos?

Blackwork artist

Som udgangspunkt arbejder jeg desværre ikke i farve. Læs mere om mine stilarter og præferencer, ved at klikke her.

Send mig gerne din ide, så kan vi altid tale om en løsning uden farve, hvis det kunne ha interesse. Jeg arbejder side om side med andre fantastiske artister, og har flere jeg kan anbefale til farve, hvis det er dit ønske. Jeg kan stå inde for alle jeg anbefaler og deres arbejde, og har intet imod spørgsmål af den art.
Det betyder meget og finde den perfekte kunstner, til den stilart man ønsker, derfor står jeg til rådighed, og vejledning.

Tatovere du i weekender?

Book din aftale i god tid!

Det er muligt og booke en tid en lørdag, dog er prisen en smule højere den dag.

Vi får som tatovør, ikke en anderledes løn, når vi arbejder over eller i weekender. Lørdage er populære, og få. Ikke kun hos kunder, men også hos familie og venner, som gerne vil ses, holder fødselsdage eller andre ting, når de selv har fri.
Jeg er derfor ofte booket op til 3-5 mrd frem, så vær i god tid med din booking skulle du ønske en bestemt weekend.

Kan man afbetale sin tattoo?

10 måneders afbetaling, uden rente!

Da jeg nu er en del af kæden Iron & Ink, tilbyder de i samarbejde med EXPRESSBANK, en finanseringsløsning, til dit kommende tattoo projekt! Afdrag på 10 måneder, istedet for og betale det hele på én gang, helt rentefrit og uden omkosninger! Læs mere, klik her.

Skal min tatovering genoptegnes?

Take good care!

Din tatovering skal kun genfarves hvis det er nødvendigt. God aftercare er key. Husk derfor altid at følge anvisningerne korrekt.
Du er velkommen til at komme forbi eller sende et billede, hvis du mener din tatovering har behov for en genoptegning.
Kontakt med mig eller studiet skal ske indenfor de efterfølgende 12 uger – efter udførelsen, såfremt jeg/shoppen vurderer de anviste instrukser om efterbehandling er blevet overholdt.

Allergi information

Værd at vide..

Man kan desværre ikke teste inden, om man skulle være disponibel, da blæk skal deponeres i huden før man kan se en reaktion (og er permanent).

Undersøgelser viser at mange tatoveringsfarver kan indeholde fx. nikkel, krom og kobolt. Derfor lavede Miljøsturelsen i 2011 og 12, en undersøgelse af stoffer i tatoveringsfarver, og der kom herefter et forbud mod brug af 13 stoffer, der alle kunne være kræftfremkaldende.

I Astma-Allergi Danmark råder de alle, der ønsker en tatovering, til at genoverveje en tatovering hvis du i forvejen allergi over for fx krom, nikkel eller kobolt, eller har børneeksem/psoriasis. 

Oplever du gener, bør du først og fremmest kontakte din artist.
Du bør kun kontakte lægen hvis:

  • Du får tiltagende rødme, hævelse og ømhed i huden, som tegn på infektion.
  • Hvis tatoveringen fortsætter med at væske.
  • Hvis du oplever gul materie og tykke skorper.
  • Hvis hævelsen i tatoveringen ikke falder inden for ca. en uge.

Husk altid at informer studiet/artisten om eventuelle allergier, for latex mv, så vil vi naturligvis undersøge alternativer.

Aftercare

Følg altid din artist anbefaling

Aftercare Instruktioner kan findes her.

 

ADRESSE

Vesterbro torv 1, 3 – 2.sal
8000 Aarhus

RUTEVEJLEDNING