HVORDAN BOOKER JEG TID?

Første skridt..

Er at tage kontakt til mig med din ide, når min kalender er åben for bookings.
Det kan du gøre via studiet, på instagram, eller på facebook. Her er det vigtigt at du inkludere:

 • En kort og præcis beskrivelse af ønske(r) og detaljer
 • Den ønskede placering og størrelse. 
  Vedhæft gerne et billede af kropsdelen med ring om hvor cirka stort du ønsker projektet.
  *Guide til det perfekte billede findes her.
 • 2-5 Referencebilleder der viser stil og udtryk
 • Navn, tlf nr og email 

Ud fra din beskrivelse/forklaring, laver jeg et udkast som er klar på dagen.
Her har du mulighed for at komme med inputs, og sammen tilpasser vi projektet til den er lige i skabet.
Størrelse er noget som typisk fastsættes på dagen med det færdige motiv foran os. Ikke alle kroppe er ens, derfor er det vigtigt at det er noget vi gør når vi har fundet frem til det endelige design, og står med det foran os. Her tilpasser vi det til netop din krop, til du tilfreds.

Den rette mavefornemmelse

For mig er vigtigt du har den rette mavefornemmelse!
Det er altid okay at man er ærlig omkring det, det er trods alt permanent. Sker det, at du ikke føler den, flyttes aftalen til en anden dag eller aflyses. Husk derfor at være meget grundig i din beskrivelse eller dine ønsker, når du beskriver din ide, da det kan betyde at dit depositum går tabt.

Hvem er jeg, og hvilken stil laver jeg?

Er du usikker på om jeg laver tatoveringer i den stilart du ønsker? Eller er du interesseret i at læse mere om mig og min baggrund, kan du gøre det ved at
klikke her!

Ønsker du og se et udpluk af mit arbejde,
kan du udforske lidt på mine sociale medier, eller i galleriet

Instagram
Facebook
Galleri

 

AFTERCARE PRODUKTER

Der bruges undervejs produkter fra Sorry Mom, som sigter efter intet mindre end perfektion, når det kommer til aftercare, både for tattoovøren og tattooelskeren.

Læs mere om deres produkter, klik her!

Flere små motiver på én gang, giver en bedre pris.

Mindsteprisen kan variere fra artist til artist men ligger på omkring 700-1000kr med mindre andre kampagner eller tilbud er gældende.

OBS: man kan tit være heldig og få et kombineret tilbud, samler man flere små-motiver, eller booke nedsatte want to do projekter.
Her får man ofte mere ud af både tid og økonomi.

 

Sikre at din booking er gældende!

Der betales et depositum på 700-1500kr i depositum/reservationsgebyr. Der er altid omkostninger og tidsforbrug forbundet med en tatovering og derfor har vi en mindstepris, som dækker spildt arbejdstid, løn, mm. Dette kan dog variere fra artist til artist, og er typisk alt efter hvor stort motivet er, eller om det en hel dag der afsættes.

Depositum er som hovedregel ikke refunderbart, og går tabt ved aflysning af tid indenfor 10 hverdage af den aftalte booking. 
Som provisionslønnet artist er man afhængig af fremmøde, og i god tid har har både jeg og studiet en fair chance for at afsætte tiden til anden side.

 

Projektpriser frem for timepriser

Prisen bliver fastlagt på grundlag af dit design, og ikke hvor mange timer det tager. Det kan være svært at give en pris på en tatovering, hvis jeg ikke kender de afgørende faktorer. Størrelse og detalje-grad på designet er afgørende. En stor tatovering med mange detaljer er ensbetydende med en højere pris, men en lille og meget fin og detaljeret tatovering kan også være mindst lige så krævende, og derfor også have en højere pris, end et mere simpelt design.
Sørg derfor, så vidt muligt, at inkludere ca. størrelse, placering, og stilart i din henvendelse. Det absolut bedste er at vedhæfter reference-billeder eller illustrationer, der viser stil og udtryk.
Husk det er helt OK at takke nej til en tatovering, hvis du synes det er for dyrt.
Det koster ikke noget at spørge.
Med det sagt, er det også en god ide at være lidt kritisk ifht alt for “gode” tilbud, der ses ved nogle tatovør shops. Kvalitet og pris hænger ofte sammen. Kig altid på artistens tidligere arbejde inden du bestiller tid, og lyder tilbuddet næsten “for godt til at være sandt” så er det typisk også.

Hellere end gerne!

Jeg elsker at lave custom-made designs!
Det er det som vi som kunstnere lever og ånder for. Ud fra dine inspirationsbilleder, laver jeg et unikt design som stadig har de elementer du ønsker, for bedst muligt at ramme det du drømmer om. 

Det er vigtigt du har en idé om hvad du ønsker, før processen går igang. En tatovering er permanent og idé processen er noget som er op til dig alene.
Det er vigtigt at tatoveringen er en du forbliver glad for, som tiltaler dig og din historie og er en du har gennemtænkt. Jeg kan derfor ikke stå for selve den del, men vil hellere end gerne hjælpe med at vejlede, når ideen er der.
Når den er på plads, er det muligt at få en online-konsultation via beskeder, eller at booke et uforpligtende møde, hvor vi sammen snakke om de muligheder der er, indenfor de rammer du har sat. Selve snakken er kvit og frit, og koster dig ikke andet end din tid. 
Designet tegnes ikke under en konsultatiton, men klargøres og planlægges. Designet er klar på dagen, ud fra netop dine ideer. 

Designs sendes ikke forud din tid, og kan desværre ikke købes seperat, grundet stor travlhed/høj efterspørgsel på tattoos. 

Projektpris, frem for timepris.

Jeg køre ikke efter en fast timepris, men en projektpris på hele det ønske du kommer med. Dvs ønskes der et helt ben, laver vi et estimat ud fra det, ønsker man at starte med et enkelt motiv, ligges der en fast projektpris på det. 
Det betyder for dig, at du ikke skal bekymre dig om timerne. Du kan derfor ikke risikere at skulle betale mere for din tatovering, selvom projektet kan tage længere tid at lave, end først antaget.

Til store designs afsættes typisk en dag, kun til dig, altså det vi kalder en dags-session. Typisk kan den ligge på ca. 5-8 timer, og helst indenfor tidsrammen kl. 9-16 – Dette er Inklusiv pause, frokost og forberedelse af stencil mm.
I nogle tilfælde kan det tage længere tid, hvilket vi ikke opkræver yderligere penge for. Nogle gange tager det kortere tid, hvilket selvfølgelig heller ikke betyder at du efterfølgende har en time til gode, eller skal have penge retur. Når der er tale om en projektpris, deles den ved store projekter, ud over de sessioner man skal bruge.

En dagsession kan ligge på alt fra 6-9000kr, alt efter hvad der skal laves. Sessionerne kan i enkelte tilfælde også ligge lavere, hvis der er tale om et tilbud/afbud eller individuelle aftaler med artist. Skal der nu laves et helt ben/arm, kan man eksempelvis tale om en samlet pris, eller aftale finansiering over 10 mdr.

Vær’ tålmodig – der kan ikke sættes tid på kunst.

Vi er alle forskellige individer, og arbejder alle i forskellige tempoer.
Derfor kan det variere, hvor længe et design kan tage at lave. Det kommer igen an på en masse parametre, bla. størrelse, placering, detaljegrad, at du ligger stille osv.

Det kan være svært at planlægge en tatovering og sige “den tager præcis 1 time”
Dagens gang spiller også ind. Eksempelvis kan det ske, at personen før dig, har været meget i tvivl om placeringen eller størrelsen. At der skal laves om i designet mange gange for at nå til enighed, at teknikken fejler, herunder printer mm, og mange andre parametre vi desværre ikke er herre over.
Der kan derfor opstå situationer, hvor du må vente længere tid end forventet.

Vi bestræber os selvfølgelig som studie, på at være mest muligt effektive, og kontakte dig forud din tid hvis jeg i løbet af dagen, er kommet bagud.

Alle er velkomne!

Du er mere end velkommen til at tage en ven/veninde med, når du skal tatoverers.

For gæster er det muligt at nyde en gratis kop kaffe/vand/te eller energidrik i vores loungeområde.
Det er dog ikke tilladt og have en gæst med ind i selve tattoostudiet, under tatoveringsdelen. 

Dette er b.la. pga. nogle lovmæssige hygiejnekrav som sikre at du og artisten, har de mest optimale forhold under din tatovering. Samtidig er det vigtigt i en permanent kunstnerisk proces, ikke at opleve for mange forstyrrelser, og at kunne koncentrerer sig 100% om det projekt vi laver.

Before we start..

Sørg først og fremmest for at få en god nattesøvn, og spis en god og solid morgenmad, op til din tid. Det er udmattende for kroppen at blive tatoveret.
Medbring gerne slik, sodavand og evt en madpakke ved en længere session / et større projekt. Vi har køleskab og micro-ovn du gerne må låne under dit besøg.
Det kan også være en god ide at medbringe en oplader, høretelefoner og/eller en bog hvis placeringen tillader dig at læse undervejs. 

Vi sørger for en god hygiejne og det må du også gerne. Tag et brusebad forinden, og kom i rent tøj. Undgå dog at bruge cremer/selvbruner/parfume mm, på det område du skal tatoveres på. Løst og praktisk tøj er optimalt over en ny tatovering. Ønsker du at se fin ud til billederne der tages efterfølgende, kan man altid tage noget fint tøj med til den anledning. 
Tag fx. shorts/nederdel med hvis du skal tatoveres på benet, eller trøjer der let kan åbnes. Her er knapper og lynlås en god løsning, da man med dem nemmere kan åbne/skubbe til siden. 

Barber IKKE området inden din tid. Det skal din tatovør nok sørge for inden. Det er vigtigt at huden ikke irriteres eller at man får et sår der kan resultere i at man må rykke tiden for at lade det heale først. Der kan ikke tatoveres ovenpå nye sår/risser, knopper eller udslæt af nogen art.

Desværre ikke!

I Danmark må man ikke tatovere børn og unge under 18år, det er derfor ikke muligt, heller ikke med dine forældres underskrift.

Blackwork artist

Som udgangspunkt arbejder jeg desværre ikke i farve. Læs mere om mine stilarter og præferencer, ved at klikke her.

Send mig gerne din ide, så kan vi altid tale om en løsning uden farve, hvis det kunne ha interesse. Jeg arbejder side om side med andre fantastiske artister, og har flere jeg kan anbefale til farve, hvis det er dit ønske. Jeg kan stå inde for alle jeg anbefaler og deres arbejde, og har intet imod spørgsmål af den art.
Det betyder meget og finde den perfekte kunstner, til den stilart man ønsker, derfor står jeg til rådighed, og vejledning.

Book din aftale i god tid!

Det er muligt og booke en tid en lørdag, dog i et begrænset omfang
(Kalenderen bookes ca. 3-4 mrd frem)

10 måneders afbetaling, uden rente!

I Iron & Ink, tilbydes i samarbejde med EXPRESSBANK, en finanseringsløsning, til dit kommende tattoo projekt! Afdrag din tatovering på 10 måneder, istedet for og betale det hele på én gang, helt rentefrit og uden omkosninger!

Læs mere, klik her.

 

Take good care!

Din tatovering skal kun genfarves – eller som vi også kalder det – have en touch up, hvis det er nødvendigt. God aftercare er key. Husk derfor altid at følge anvisningerne korrekt.
Du er velkommen til at komme forbi eller sende et billede, hvis du mener din tatovering har behov for en touch up. Jeg anbefaler altid at man sender et billede når der er gået omkring 3-4 uger.
En touch up tilbydes indenfor 12 uger efter udførelsen, såfremt jeg/shoppen vurderer de anviste instrukser om efterbehandling er blevet overholdt.

Værd at vide..

Man kan desværre ikke teste inden, om man skulle være disponibel, da blæk skal deponeres i huden før man kan se en reaktion (og er permanent).

Undersøgelser viser at mange tatoveringsfarver kan indeholde fx. nikkel, krom og kobolt. Derfor lavede Miljøsturelsen i 2011 og 12, en undersøgelse af stoffer i tatoveringsfarver, og der kom herefter et forbud mod brug af 13 stoffer, der alle kunne være kræftfremkaldende.

I Astma-Allergi Danmark råder de alle, der ønsker en tatovering, til at genoverveje en tatovering hvis du i forvejen allergi over for fx krom, nikkel eller kobolt, eller har børneeksem/psoriasis. 

Oplever du gener, bør du først og fremmest kontakte din artist.
Du bør kun kontakte lægen hvis:

 • Du får tiltagende rødme, hævelse og ømhed i huden, som tegn på infektion.
 • Hvis tatoveringen fortsætter med at væske.
 • Hvis du oplever gul materie og tykke skorper.
 • Hvis hævelsen i tatoveringen ikke falder inden for ca. en uge.

Husk altid at informer studiet/artisten om eventuelle allergier, for latex mv, så vil vi naturligvis undersøge alternativer.

Følg altid din artist anbefaling

Aftercare Instruktioner kan findes her.

 

ADRESSE

Ved Stranden 11D, 3.th
9000 Aalborg
(Indgang mellem ind og udkørslerne til p-huset, Qpark)

RUTEVEJLEDNING