Spørgsmål og svar

” A question not asked, is a door not opened “

Hvad er tidshorisonten?

Normalt vil første udkast være klart, efter maks 3-5 hverdage.
Tiden på et projekt er individuelt, og aftales ud fra mange aspekter så som detaljegrad, størrelse mm. Er der mange designs i kø, kan der være længere ventetid end ellers.

Selve processen tager den tid, det tar, til du/vi er tilfredse. Der kan altid tages hensyn til en kort deadline, dette skal dog noteres fra start.

Kan man se en SKITSE INDEN SIN TID?

Da man som kunde kan komme langvejs fra, tilbyder jeg en skitse ud fra et billede af kropsdelen man ønsker tatoveret, kvit og frit. Det skal dog understreges at dette ikke er selve designet. Her er det for at kunne komme ind på et størrelsesforhold/pris, hvis man skal lave et coverup, eller hvis jeg skal tage hensyn til nuværende tattoos, uden at man behøver en fysisk konsultation i studiet. Det er dog en forudsætning at der er ekstraordinært tid til dette. Er der mange bookinger, kan der være en lang tidshorisont for skitser, men det er stadig muligt og bestille et design, før din tid til aftalt deadline.

Her tilsendes en guide til det perfekte billede.

Hvad koster et design?

Tattoodesign str S: fra 250,- inkl. moms.
Typisk tattoo designs der fylder indenfor en halv a4 side, detaljegrad og tidshorisont vurderes ud fra hvert enkelt projekt.

Tattoo design str M: fra 350,- inkl. moms
Typisk tattoo designs der fylder omkring en halv til en hel a4 side, detaljefrad og tidshorisont, vurderes ud fra hvert enkelt prokekt.

Design til en hel arm/ryg/ben: fra 1000,- inkl. moms

Ved yderligere rettelser/tilføjelser til projektet, ligger timeprisen på 125,- inkl. moms, herefter. (min 1. time)

Hvordan GØR JEG?

Du starter med at rette henvendelse, via en af de ovenstående muligheder. Derefter snakker vi lidt frem og tilbage omkring, hvad der er muligt på et levende lærred, således at din ide også kommer til at begå sig godt i praksis, som tatovering.

Efter et kig i kalenderen, aftaler vi en deadline for første udkast til dit design. Du modtager en faktura og vi begynder processen. I allerførste omgang, er det muligt det bliver en skitse, før selve designet kommer på plads, så der er mulighed for at tilpasse størrelse mm. 
Når designet er på plads kigger vi på om vi skal finpudse bestemte områder, til vi begge er tilfredse med resultatet.

 

Hvem er jeg? - læs mere, klik her