Booking og information

Book en tid, eller få svar på dine spørgsmål her!

Før din booking

Din tattoo-oplevelse betyder alt!

Jeg ønsker at give dig den bedste oplevelse, ved at komme hos mig i studiet. Derfor skræddersyer jeg gerne en helt perfekte løsninger til dig, ved dit besøg. Jeg kan give en vejledende pris over beskeder her på siden, men du er også velkommen til at kigge forbi studiet til en mere grundig snak. Der laver vi en forundersøgelse, og planlægning af projektet, tar mål, snakker detaljer, og kommer med en realistisk pris, alle kan være med til. Det er i første omgang uforpligtende, og man er velkommen til at sove på det, og derefter kontakte mig eller shoppen, for tidsbestilling.

Tjek-liste

 • Sørg for at have spist en god solid morgenmad, og/eller frokost så du ikke bliver dårlig tilpas under sessionen.
 • Sørg for du har fået en god nattesøvn, og er frisk og udhvilet.
 • Medbring gerne sukkerholdige væsker (coca cola etc.)
 • Sørg for at have tøj på der gerne må blive beskidt, herunder tøj til lejligheden. Dvs, shorts, hvis du skal tattooveres på benene, og bikinitop hvis du skal tattooveres på siden af hoften/ribbenene. Tøj erstattes desværre ikke, skulle der komme blæk på det under sessionen.
 • Fjern eventuelle kosmetiske cremer, selvbruner mm. og vær ellers hygiejnisk forberedt til sessionen.
 • Ta gerne en ven/veninde med dig! Shoppen er af den større slags og tilbyder et lækkert lounge område, med kaffe-bar og pool-bord, samt behagelige siddepladser. Venner og veninder henstilles til dette område, imens selve sessionen finder sted. De kan imellemtiden blive inspireret af både kunst, og andre artisters arbejde, få en kop kaffe, arbejde med projekter/skole, læse en bog osv.
 • Det er tilladt at tage et billede imens der bliver tatoveret, så længe din tatovør er med på det, og der spørges først.
 • Læs afsnittet “Good to know” herunder. 
To muligheder for booking

Designs

Design klar på dagen: Du starter med at rette henvendelse via facebook, instagram, email eller fysisk i butikken, hvor vi sammen snakker detaljer, ønsker af motiv, placering, størrelse, budget mm. Ud fra de aftalte detaljer, er der som minimum ét design klart på dagen (ofte lidt flere valgmuligheder ved mindre designs) Tilbuddet du får på tatoveringen er inkl. Designet, ud fra det aftalte over beskeder/ved besøg. Det er muligt at lave enkelte smårettelser på dagen.
OBS: er designet ikke det man ønsker kan det desværre, i værste fald, resultere i tabt depositum og booking af ny tid. Det kan dog nemt undgås ved grundigt at forklare din ide, i samtalerne inden din tid.

Design før booking af tid: Du starter med at rette henvendelse, her foretrækkes det fysisk igennem butikken, eller via facebook messenger. Her får vi en go’ og seriøs snak om ønsket af projekt, detaljer, størrelse, placering, budget mm. Designs koster fra 250kr, alt efter størrelse og detaljegrad. Du får en deadline for første udkast og når den er klar, bliver den tilsendt til dig, via e-mail. Læs meget mere om design processen, klik her.
Først når begge parter er tilfredse og kan stå inde for resultatet, som tatovering booker vi tiden til projektet. På den måde er du sikker på hvordan dit motiv ser ud inden du kommer på dagen.

Depositum & Heldagssessions


Der betales 700kr i depositum/reservationsgebyr, ved små eller mellemstørrelse motiver, og 1500 ved større projekter/heldagssessioner. Depositum er ikke refunderbart, og går tabt ved aflysning af tid. Dette gælder også, hvis du mindre end 7 hverdage før din tid ønsker at rykke den til en anden dato, eller ændre mening i motiv. I de tilfælde, dækker depositum spildt arbejdstid, løn mm. 

Opstartsprisen er 700kr – man kan dog være heldig og få et kombineret tilbud, samler man flere småmotiver, eller booker man en heldagssession. Her får man ofte mere ud af både tid og økonomi.

For info eller booking af heldags, kontakt mig via mail, instagram eller facebook.

Efter din session

Er det vigtigt at ..

 • Huske og følge vores aftercare instruktion. Smør din tatovering 3-4 gange dagligt, med Tattoo Balm, og brug derefter Tattoo Lotion for og bibeholde det friske look på din Tattoo. 
 • Ikke at spørge venner og familie til råds omkring aftercare, da alle forretninger/kunstnere har hver deres måde og gøre tingene på. Følg som nævnt, altid den professionelle vejledning. 
 • Huske at du er mere end velkommen til at skrive, hvis der opstår det mindste spørgsmål, til aftercare eller hvad som helst, efterfølgende af din session.
 • Kig gerne ind forbi butikken og vis mig dit healede resultat, hvis muligheden er der.
 • Klø ikke i din tatovering, og pil ikke i sårskorperne. Lad dem falde af i deres eget tempo. Klask på din tatovering med flad hånd eller klø lige ved siden af tatoveringen, det kan lindre en smule. 
Good to know

Generel information

Sygdom/Allergi

Du skal som hovedregel være helt rask, og veludhvilet når du kommer i shoppen, for og få en tatovering. Du skal sikre, at du ikke har følgende eller har informeret om det på forhånd :

 • Opståede eller arvelige blodsygdomme, eller hjertesygdomme.
 • HIV, HEP A, HEP B, HEP C
 • Epilepsi, sukkersyge, Latex-allergi, Nikkel eller Kromallergi, Kronisk eksem eller Psoriases. Den slags blæk der bruges til tatoveringer indeholder spor af Krom og/eller Nikkel.
 • Almen svækket tilstand, feber indenfor de sidste 24 timer, eller ingen føde og væskeindtag har haft indenfor de sidste 4 timer.
 • Er i et cancer-forløb, eller får immunsupprimerende behandling, er gravid, eller er ammende. 
 • Er du bærer af pencilenresistente stafylokker (MRSA) eller andre resistente bakterier (ESBL)? En vortevirus kan spredes fra dig selv, til din nye tatovering.

Har du sukkersyge skal du vide, at du er lidt dårligere til at hele grundet dit blodsukker niveau. Det betyder ikke, at du ikke kan få en tatovering. Men det gør at du skal være ekstra opmærksom på risiko for infektion, og være obs på at holde din tatovering ren.

Har du latex-allergi? Vi bruger handsker af gummi og latex, som kan provokere et attack, som kan være livsfarligt hvis du er allergisk. Skriv til os forinden, og så undersøger vi alternativer.

Aftercare lotion &
Solcreme om sommeren

Start med at behandle med den lækre healende og beskyttende tattoo balm, til du er optimalt healet. Brug derefter den lækre lotion til at fugte og bibeholde udseendet og farven i din tattoo, så den altid ser ny og lækker ud.
For at passe bedst muligt på din nyerhvervede tatovering, kan du købe en solcreme. Den er optimal til sommeren, ferierne og solarietiden. Solen kan være med til at ændre og blege pigmenterne i din tatovering, og det derfor en god ide at undgå direkte sol i ca. 4-6 uger efter en ny tatovering. 
Du kan købe en samlet pakke, eller læse mere om produkterne hver for sig, ved at klikke her.

Ferie & Ferie-tattoos

Vent med en tattoo til efter din ferie eller til den sidste dag. En ny tatovering skal helst undgå solbadning (direkte sol) i nogle uger. Ligeledes skal du undgå at gå i klor og saltvand, indtil der er gået ca en uge, eller til der ikke er sår på din tatovering. Klor og salt, renser, og vil angribe din tatovering. Det kan resultere i tabt farve.
Der åbnes for huden, når man laver en tatovering og derfor er der stor risiko for infektion, især i havvand over 23 grader.

Nyhed - Finansering

Da jeg nu er en del af kæden Iron & Ink, tilbyder de i samarbejde med EXPRESSBANK, en finanseringsløsning, til dit kommende tattoo projekt!

Afdrag på 10 måneder, istedet for og betale det hele på én gang, helt rentefrit og uden omkosninger!

Læs mere her: https://ironinktattoo.dk/finansiering/

kontakt

Ønsker du at booke en tid, få vejledning om din idé, eller har du spørgsmål der ikke blev besvaret, skal du ikke tøve med og sende en besked.

“Der findes ingen dumme spørgsmål,
kun dumme svar”

Facebook Instagram

E- mail:


creativeinkaps@gmail.com

Adresse:
Vesterbro Torv 1,3 2.sal
8000 Århus

RUTEVEJLEDNING

*åbner et kort i google maps

Seneste blogindlæg